VACATURE

BRAND DESIGNER

Join

Wij zijn per direct op zoek naar een Brand Designer die merken mee wil creëren en grafisch versterken. Als Brand Designer (medior) vertaal je de strategie en doelstellingen van de klant naar creatieve designs. Je hebt een creatieve geest en beschikt over de nodige vaardigheden om een ontwerp van merkstrategie tot merkidentiteit te ontwikkelen. Je hebt ervaring met het maken van originele visuele identiteiten, web designs en communicatiemiddelen. Tevens weet je deze ook door te vertalen naar fysieke middelen en ben je op de hoogte van de laatste drukwerk technieken. 

Jouw profiel

- HBO of WO werk- denkniveau.

- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

- Beschikbaar voor minimaal 24 - 32 uur per week.

- Je kent je weg binnen de Adobe Creative Cloud.

- Je hebt kennis van verschillende drukwerk technieken, papiersoorten en de afwerking hiervan.

- Je ontwerpt zowel voor print als voor digitale dragers.

- Je komt met verrassende, vernieuwende ideeën op de proppen.

- Je werkt ook gestructureerd en je hebt de nodige portie verantwoordelijkheidszin.

- Je bent flexibel, stressbestendig en haalt vooropgestelde deadlines.

Wij bieden jou een uitdagende job in een gezond en groeiend bedrijf. Je werkt in een informele sfeer en in een klein maar, ambitieus, team van specialisten. Daarnaast bieden we volop kansen, want bij Creamy Concepts heb je grotendeels zelf regie over je carrière. Er is een hoge mate van verantwoordelijkheid. Naast een marktconform salaris krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, een gezellige werksfeer op kantoor en werk je met een breed scala aan klanten.

Benieuwd naar onze kijk op jouw merk?

Bericht ons dan hier. Onze brand experts laten hun expertise los op jouw merk in een eerlijke 10 min analyse over de zichtbaarheid en positionering van jouw bedrijf.

Ook voor een afspraak met ons om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen staan onze brand experts klaar. Bij ons op kantoor, op locatie of tijdens een videocall: we horen het graag!