Image Alt
Over ons

Onze passie verbindt

Ons vleugje eigenheid

Creamy Concepts is een full-service branding agency opgericht in 2013. Al 7 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van creatieve totaal concepten op het gebied van branding en marketing. Een doordacht concept start altijd met de juiste strategie. Wij starten bij de basis van een concept en zetten verschillende tools in om te komen tot een volwaardig merk. We bedenken, ontwikkelen, realiseren en begeleiden het gehele traject. We werken altijd als team, ook met onze klanten, om tot een zo krachtig mogelijke branding te komen waarbij jouw kernwaarden voorop staan. Samen kijken we naar de mogelijkheden en voegen we een vleugje eigenheid toe.

Ons team bestaat uit gedreven specialisten die elk hun kennis en expertise bijdrage aan een project. Wij zetten ons flexibel in en kijken met een frisse blik naar jouw branding. Door middel van krachtig design, high-end development en unieke content creëren wij de juiste tools om tot een zowel onderscheidend als effectief resultaat te komen. Bekijk hieronder ons kern team of neem een kijkje bij ons werk voor een overzicht van de projecten die wij al hebben mogen realiseren. Direct aan de slag? Neem dan contact met ons op en we lichten onze werkwijze graag persoonlijk toe op ons kantoor gelegen in Sittard.

meet the team

Samen brengen wij jouw merk op
smaak

Romy Wauben

Managing director & new business

Daan voncken

Content creator & marketeer

Sarah Witpeerd

Project manager & content creator

Fleur jacobs

Intern content creator

Joeri Dullens

Web developer & technical support

hemetulha helmand

Intern web & graphic design

Rachelle Klesman

Graphic designer & production
jobs of stages

We staan altijd open voor nieuw creatief talent. Als expert of student in marketing, design, web of content creatie kan jij deel uitmaken van onze team. Impress us.