WIE WIJ ZIJN

OVER ONS

We starten met een doordachte merkstrategie, gaan door met de creatie van een krachtige merkidentiteit en streven naar de perfecte beleving van jouw merk

Oftewel, wij kijken naar het totale plaatje. We geloven namelijk dat je dan pas echt de kern raakt. En hiermee jouw doelgroep. Al meer dan zeven jaar creëren we creatieve totaalconcepten voor compleet nieuwe merken, maar ook voor merken die klaar zijn voor een rebranding.

Vanuit ons kantoor in Sittard drinken we de nodige kopjes koffie weg, terwijl we merken ontwikkelen die van concept tot beleving kloppen. Vervolgens rijden we heel Nederland door om samen met de klant de merkstrategie en merkidentiteit te perfectioneren. Wij maken geen random logo’s, huisstijlen en websites.

Het is juist onze kracht dat we dit samenvoegen in één compleet traject. Zo weet jij zeker dat jouw verhaal consistent en on point de wereld in wordt gebracht. Van de strategie en het design tot de website, social media en zelfs het interieur.

We werken altijd als team, ook met onze klanten, om tot een zo krachtig mogelijke branding te komen waarbij jouw kernwaarden voorop staan. Samen kijken we naar de mogelijkheden en voegen we een vleugje eigenheid toe.

Award winning agency

There’s always a reason to celebrate, and this one is BIG. Creamy Concepts mag zich tot de FONK 150 Best Agencies 2022 van Nederland benoemen. Elk jaar selecteert FONK Magazine de best presterende bureaus op basis van een klanttevredenheid onderzoek.

De ranking van klanttevredenheid wordt gemeten op diverse criteria. Als nieuwkomer dit jaar mogen wij onszelf prijzen met een gemiddelde score van een 8.8. Our high school teachers would be proud of us. En dat niet alleen, we slepen ook nog de volgende prijzen mee naar huis…

ONS

TEAM

Romy

Romy Wauben

Founder / Managing director

“Wij zijn een full service Branding agency, het totaal plaatje moet kloppend zijn. Van klantbehoefte naar klantbeleving, we doen het goed of we doen het niet.”

Als Founder en Managing Director is zij de drijfkracht achter Creamy Concepts. Continue met vernieuwing bezig zet zij de koers om kwaliteit en innovatie op niveau te waarborgen. Begonnen met een passie voor krachtige design concepten weet Romy altijd bij het fundament te beginnen. Met haar volhardende ondernemers mentaliteit is ze van mening dat “Een gezonde organisatie met ruimte voor groei, is structureel en georganiseerd van aard.” aldus Romy. 
Met haar helicopterview is ze een waardevolle link tussen het bureau en opdrachtgever en draagt zorg dat afspraken ook daadwerkelijk worden nagekomen.

Romy Wauben

Founder / Managing director

Renée Schols

Account manager

“Ze zeggen wel eens dat hospitality in je DNA moet zitten. Bij mij weet ik dat zeker; het is wie ik ben en waar ik voor sta. Middels mijn achtergrond in guest relations wil ik binnen deze functie het verschil maken.”

Renée houdt zich bezig met het werven van nieuwe opdrachtgevers en het onderhouden van het huidige klantenbestand. Met haar achtergrond in hospitality weet Renée de klantverwachtingen te overtreffen. Zij vertaald de behoefte van jouw onderneming met veel zorg naar het strategische team dat jouw merk ‘from scratch’ opzet tot een spraakmakende brand.

Renée zet samen met jou de volgende stap om jouw merk tot een hoger niveau te tillen.

Renée Schols

Account manager

Renée

Sarah

Sarah Witpeerd

Brand manager

“Mijn kracht als ik een superheld zou zijn? Inlevingsvermogen, ik wil de ‘waarom’ en ‘hoe’ begrijpen om het vervolgens bigger, better en bolder te maken: zodat andere er enthousiast van worden!”

Sarah beweegt als een spin in het web middenin de organisatie. Met haar dynamische energie weet ze door middel van creativiteit nieuwe concepten om te zetten naar een volwaardig merk. Ze duikt in de visie van het merk en rijkt de nodige voelsprieten aan voor onder andere grafisch design. Bovenop haar liefde voor merkontwikkeling heeft Sarah een passie voor fotografie, ze ondersteunt het content team als Art Director om de juiste sfeer op beeld te vast te leggen. 

Sarah Witpeerd

Brand manager

Dion Hoofwijk

Web developer

“Maatwerk is mijn absolute uitgangspunt. Het zorgt ervoor dat ik los kan gaan bij de ontwikkeling van een website en geavanceerde functionaliteiten, zonder de klant te beperken in zijn of haar ideeën. Daag me uit!”

De absolute no-go voor Dion? Een statische website. De dynamiek van een website vindt hij dan ook erg belangrijk. Gave features en een strak design, waarbij de vindbaarheid niet vergeten wordt. Bij voorkeur ontwikkelt hij de website volledig toegespitst op de wensen van de klant. Dion is een van de weinige web developers die het vermogen heeft gelijk te kunnen schakelen vanuit concept naar technische functionaliteiten. Met de esthetiek en gebruiksvriendelijkheid in zijn achterhoofd versterkt hij met zijn websites het uitdragen van het concept. Een website is vaak mooi of functioneel. Dion garandeert bij Creamy Concepts ‘the best of both worlds’.

Dion Hoofwijk

Web developer

Dion

Jeroen

Jeroen Kroes

Brand designer

“In een wereld vol visuele prikkels zijn de eerste paar seconden erg belangrijk en moet een merk gelijk indruk maken. Ik laat een merk tot leven komen met als uitgangspunt de strategische conceptvertaling naar de perfecte visuele balans.”

Jeroen vertaalt als brand designer de strategie en doelstellingen van de klant naar creatieve design concepten. Hij zorgt voor het volledige realisatieproces van A tot Z en streeft naar merkwaardig resultaat. Dagelijks leeft hij zich in diverse branches in om het beste resultaat te bereiken. Digitaal of drukwerk, Jeroen is continue bezig met nieuwe ontwikkelingen en wilt elke dag een stapje verder gaan om unieke concepten te realiseren.

Jeroen Kroes

Brand designer

Lucia Koetsier

Content creator

“Wat ik zo leuk vind aan social media branding? Het moment wanneer alle creatieve aspecten samenkomen tot een sterke positionering en de gewenste look en feel van het merk. Geen enkel project is hetzelfde, dat is wat het zo interessant houdt.”

Merkactivering is veel breder dan branded content, gelukkig heeft Lucia een breed scala aan skills: van grafische vormgeving, on en -offline marketingcommunicatie, tot aan styling. Met haar analytisch communicatie vermogen beheert ze een gevarieerd aantal Social media kanalen. Ze weet feilloos de branding door te voeren in content en copywriting. Lucia is een onmisbare factor bij de transitie van branding naar merkactivering. Haar nieuwsgierig denkvermogen zorgt er elke keer weer voor dat zij een brand sterk weet te positioneren naar een totale beleving.

Lucia Koetsier

Content creator

Lucia

Sander

Sander Pusceddu

Content creator / Foto- & videograaf

“Creatieve vrijheid is voor mij een must. Ik ben het liefst op pad om zo mijn creativiteit los te laten in fotografie en videografie. Het is de kunst om beelden uit een ander perspectief vast te leggen, een perspectief wat je alleen ziet wanneer je er aandacht aan besteedt.”

Sander is de foto- en videograaf binnen Creamy Concepts. Deze Belgische content creator weet door middel van creativiteit beelden te creëren die passen bij de look en feel van het merk. Dankzij zijn skills in fotografie, videografie en behendigheid met zijn drone, weet Sander feilloos de huisstijl te vertalen naar indrukwekkende beelden. Deze branding expert richt zich niet alleen op volwaardige content producties, maar ondersteunt ook onze grafische afdeling in alledaagse werkzaamheden. Door teamwork en communicatie gaat Sander net dat stapje verder voor het beste resultaat.

Sander Pusceddu

Content creator / Foto- & videograaf

Sophie Kempkens

Stagiaire management assistent

“Ik krijg overal een beetje van mee en er is altijd wel iets te doen. Ieder bedrijf is verschillend in zijn wensen en doelen, dat is wat branding voor mij zo interessant maakt.”

Maak kennis met onze management stagiaire: Sophie is als rechterhand van onze managing director onmisbaar binnen het bedrijf. Op de werkvloer is zij medeverantwoordelijk voor taken variërende van administratie tot aan agenda beheer. Dit manusje-van-alles loopt voor een aantal maanden stage op onze managementafdeling.

Sophie Kempkens

Stagiaire management assistent

Sophie

VACATURES

VERSTERK
ONS TEAM

Join

We zouden geen full-service branding agency zijn, als we niet voortdurend zoeken naar uitbreiding van onze creativiteit. We staan daarom altijd open voor nieuwe samenwerkingen en nieuwe mensen met passie. Kom jij een scheut creativiteit toevoegen aan ons team en andersom ook je eigen kennis vergroten? Bekijk dan zeker onze vacatures en stagemogelijkheden.