TOTAAL CONCEPT

Een nieuw merk voor energie dranken op de markt brengen, dat is een creatieve uitdaging. Een energiedrank die eruit springt met een ijzersterke formule. Bart Smeets, energiek, sportfanaat en founder van 101 Energy ontwikkelde een formule om de beste ondersteuning te bieden aan gamers, sporters, studenten, ondernemers, mensen met drukke schema’s. Het is perfect als pre-workout of als alternatief voor koffie en met suiker gevallende energiedranken. Het bevat daarnaast 12 vitamines en is hiermee een aanvulling op een gezonde leefstijl. Wij staken onze energie in de complete merkontwikkeling van 101.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

Your Instant Focus Formula

We ontwikkelden één helder concept welke werd doorgevoerd in alle aspecten van het merk, van de vormgeving tot de pay-off en van de verpakkingen tot sociale media. Het ‘Your Instant Focus Formula’ concept werd grafisch vertaald naar een krachtig logo aangevuld met een actief, linear patroon en een stevig, bold lettertype. Het primaire kleurenpalet is opgebouwd uit de achromatische kleuren zwart, grijs en wit. Dit is aangevuld met een statement kleurenpalet van neon kleuren geïnspireerd op een gaming set-up.

De visuele identiteit heeft een knipoog naar de game scene uit de jaren 90. Old school meets modern gaming. Er is gekozen voor een herkenbaar beeldmerk die wordt uitgerold in alle uitingen. Voor de afwerking van de producten is gekozen voor een matte wrap met een metallic finish. De identiteit is aangevuld met online- en offline merkcomponenten als flyers, sleutelhangers en digitale formats voor social media.

De merkontwikkeling voor 101 Energy geeft handvaten om zich als een sterk nationaal én internationaal merk te positioneren. Het merk groeit momenteel uit tot een essentieel product in de gamers en sport community. En, na een belangrijke testronde, kunnen wij garanderen dat je extra energie krijgt van het drankje. Met trots dragen wij het project over aan de klant: daar krijgen wij energie van!

04

05

06

07

08

Time To Focus

De merkontwikkeling voor 101 Energy geeft handvaten om als een sterk merk nationaal én internationaal voorwaarts te bewegen. Het merk groeit momenteel uit tot een essentieel product in de gamers en sport community. En, na een belangrijke testronde, kunnen wij garanderen dat je extra energie krijgt van het drankje. Met trots dragen wij het project over aan de klant: daar krijgen wij energie van!

09

10

11