Vakkundig en vol passie streven
naar het beste juridische resultaat.

Dit accountancy bureau is een zijtak van het hoofdkantoor KIOTA. Door hun persoonlijke begeleiding en de op maat gemaakte adviezen leveren zij hoge kwaliteit, waarbij effectief en efficiënt werken vooropstaat.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

Wij mochten aan de slag met het visueel vormgeven van dit vooruitstrevende accountancy bureau. We voerden de huisstijl van het hoofdkantoor KIOTA door met een kleine twist. Zo onderscheidt KIOTA Accountancy zich als opzichzelfstaande zijtak van het hoofdkantoor met hun eigen specialisme.

De foto’s maakten we bij hun vestiging in Beek. Hier hebben we alle medewerkers gefotografeerd om KIOTA Accountancy een persoonlijke look & feel te geven. Hiermee voerden we een van hun belangrijkste waarden door: persoonlijke begeleidingen en advies op maat.

Het logo is afgeleid van het logo van hoofdkantoor KIOTA. Hiermee brengen we duidelijkheid over de zijtak van deze onderneming. Door overal de kleuren en het beeldmerk door te voeren creëerden we eenheid en herkenbaarheid.

Ook voor het ontwikkelen van de nieuwe website waren wij verantwoordelijk. De website is wat KIOTA Accountancy herkenbaar en onderscheidend maakt. Persoonlijke foto’s, pakkende copywriting en een blog met tips en tricks maken KIOTA Accountancy een heus begrip in de sector.

04

05

06

Door een sterke huisstijl, pakkende fotografie en een duidelijke website gaven wij aan KIOTA Accountancy een eigen identiteit die zich onderscheid in de markt en perfect weergeeft waar zij voor staan.