Totaal concept

Beckers Juridisch Advies staat voor transparant, deskundig en resultaatgericht advies. De diensten die Beckers levert zijn kwalitatief hoog. Eigenaresse Jessy Beckers gaf aan dat de uitstraling en positionering niet in lijn waren met de kwaliteit die ze levert in de dienstverlening. Aan ons de taak om de branding naadloos aan te laten sluiten op de kwaliteit van haar diensten.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

Transparant juridisch advies met resultaat

Om de uitstraling van Beckers Juridisch Advies te optimaliseren, zijn we gestart met het uitdenken van het concept. Dit is gedaan op basis van onder andere de kernwaarden, branche en doelgroep van het bedrijf. Om dit concept tot leven te laten komen zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een logo en het bepalen van de huisstijl. De merkidentiteit is gebaseerd op vertrouwen en deskundigheid. Om deze associaties op te wekken, hebben we gekozen voor moderne kleuren aangevuld met een klassiek lettertype.

De visualisatie van het concept is ook doorgevoerd in de online en offline communicatiemiddelen. Voor het drukwerk is gekozen voor Racing Green Colorplan papier. De visitekaartjes zijn afgewerkt met een diepdruk van goudfolie op het gehele kaartje. Dit draagt bij aan het realiseren van een high-end gevoel.

Ook het online visitekaartje hebben wij aangepakt. Dit is te zien aan de website en de content die we hebben gerealiseerd. De volledige website van Beckers heeft een modern design en wordt versterkt met krachtige copywriting en professionele fotografie. Door het gebruik van de juiste tone of voice zorg je ervoor dat de bezoekers geprikkeld worden om actie te ondernemen op de website.
De fotografie vult dit heel mooi aan. De styling, locatie, nabewerking en framing dragen bij aan de continuïteit van de beeldstijl.

04

05

06

07

08

Een onderscheid in de markt

Door de herpositionering van het bedrijf en een krachtige branding met de juiste communicatiemiddelen, gaven wij Beckers een unieke identiteit die zich onderscheid in de markt.
We zetten deze samenwerking voort door wekelijks hun social media te verzorgen waardoor Beckers zich blijft positioneren als een deskundig, transparant Juridische dienstverlener.

KampsVanBaar
Advocaten