Maak kennis met Brilliant Business

Brilliant Business is een initiatief om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek op de kaart te zetten. Diverse gemeentes hebben opdracht gegeven om naast de awards één regionaal platform te lanceren. Op dit podium kan de ondernemer terecht voor kennis, vragen en actualiteiten. Creamy Concepts kreeg de opdracht om een volledige branding campagne op zetten en dit te integreren op een centraal informatief platform.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

Hét ondernemersplatform van de Westelijke Mijnstreek

Voor de huisstijl heeft Creamy Concepts de briljant heel letterlijk genomen. Met als kerncompetenties relevant, informatief, samenhorig en kennisgericht, is het voornamelijk van belang dat het platform zal dienen als verbindende factor tussen ondernemers.

Het doordachte logo staat op meerdere manieren in verbinding met waar Brilliant Business voor staat. De transparantie is bijvoorbeeld af te leiden uit de transparante vlakken in het logo, de diverse hoeken in het logo staan voor de ondernemers uit alle hoeken van de Westelijke Mijnstreek en de korte lijntjes die leiden naar het middelpunt van het logo staan voor de verbinding van ondernemers.

Met een visie op het grotere plaatje schakelde Brilliant Business ons in voor een doordachte rebranding en uitgesproken website. De hele identiteit legt de basis om het platform verder te ondersteunen. Korte en snelle communicatie is key om de doelstellingen van het bedrijf succesvol te behalen.

Van strategische wireframes tot een volwaardig platform

Aan de hand van strategische en doordachte wireframes hebben wij een webdesign ontworpen die zowel past bij de ontwikkelde visuele identiteit van het bedrijf, als ook bij de juiste gebruikservaring om bezoekers van het platform in hun informatiebehoeftes te voorzien. Met behulp van geavanceerde en op maat gemaakte functionaliteiten hebben wij het platform strategisch optimaal neer kunnen zetten.

Het resultaat daarvan is een volledig platform dat voortdurend in ontwikkeling blijft. Dit is Brilliant Business. Een groeibriljant in economie en innovatie. Dit project is gerealiseerd door de gemeentes van de Westelijke Mijnstreek. Wij zijn trots om met deze gemeentes te mogen samenwerken.

Maxxo
Modules