TOTAAL CONCEPT

Als startende kledingwinkel is de uitstraling natuurlijk zeer belangrijk en dat weet FAM in Valkenburg maar al te goed. Daarom mogen wij onze hand leggen aan de gehele branding, website en communicatie van de winkel.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

MERKIDENTITEIT

FAM is een multibrand store en staat voor hoogwaardige kwaliteit merkkleding voor dames. Het is daarom van belang dat de eigen merkidentiteit diezelfde kwaliteit uitdraagt. Er is daarom gekozen voor een minimalistisch typografisch logo met een dik lettertype. Er is gekozen om het concept simpel en minimaal te houden. We hebben het logo doorgevoerd in verschillende uitingen zoals de visitekaartjes en elegante draagtassen.

 

Om deze stijl door te voeren in de website, mochten wij tevens de fotografie verzorgen. Ook hier hebben wij gekozen voor ‘less is more’. De foto’s geven een weergave van de collectie, de stijlvolle winkel en het gehele concept. Er is in de nabewerking gekozen voor eenvoud; lichte, maar contrastrijke fotografie. Niks moet afleiden van de items gezien op de foto’s.

Een trendy kledingzaak als FAM moet natuurlijk stijl uitstralen en de klant een overzicht geven van de nieuwste collecties. Daarom is er hard gewerkt om deze gedachte over te brengen in een moderne, compacte website.

 

04

05

MERKBELEVING

De gehele beleving van de multibrand store is tot in de details doorgevoerd. Ervaar het zelf en zie hoe FAM Valkenburg de liefde voor kleding en koffie heeft samengebracht.

06

07

08