BRANDING & CONTENT CREATIE

Interior Playground is een interieur ontwerpstudio met een winkel, showroom en platform voor designtalent. Van professioneel advies tot het mooiste Scandinavisch- en Dutch design, verf en behang. Interior Playground geeft advies bij het inrichten, restylen en decoreren van jouw woning.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

MERKIDENTITEIT

Om de kwaliteit van de interieur ontwerpstudio ook door te voeren in de eigen merkidentiteit van het bedrijf, werden wij ingeschakeld voor een stijlvolle rebranding. We hebben ervoor gekozen om het Scandinavische design terug te laten komen in het logo. De minimalistische lijnen en warme kleuren zijn kenmerkend voor de Scandinavische stijl. Het logo is opgebouwd uit de initialen van de ontwerpstudio zodat de nieuwe identiteit herkenbaar blijft.

Om de gehele stijl door te voeren in de communicatie, hebben wij ook de fotografie verzorgd. Een mix van warme interieur beelden en showroom foto’s zorgen voor een elegante beeldbank. De foto’s zijn ingezet op de social media kanalen welke wij na de rebranding nog enkele maanden mochten onderhouden.

04

05

MERKBELEVING

Waar Interior playground er is voor iedereen die zijn of haar interieur naar een hoger level wilt tillen, hebben wij de gehele merkidentiteit naar een hoger niveau getild.