TOTAAL CONCEPT

Wanneer je spreekt over een high-end service, dan denk je al snel aan de advocatuur. Het betrouwbare advocatenkantoor KampsVanBaar wilde hun uitstraling verbeteren zodat deze in lijn staat met hun kwalitatieve hoogstaande juridische dienstverlening. KampsVanBaar benaderde ons om een beter passend en professioneler imago te ontwikkelen.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

Ze typeren zich door hun creativiteit en betrokkenheid

KampsvanBaar typeert zich onder andere door hun omvangrijke, jonge team. Zij willen niet gezien worden als een doorsnee advocatenkantoor, maar als een professioneel, deskundig en vooral ambitieus bedrijf. Aan ons de taak dit doel te vertalen naar een volledig nieuwe, stijlvolle identiteit. Het kon ook niet anders dan alle online- en offline uitingen volledig op zijn kop te zetten.

Een belangrijk kenmerk in de advocatuur is een mooi, luxe en statisch pand. KampsVanBaar kenmerkt zich door moderne architectonische kantoor gelegen in het centrum van Sittard. Dit diende daarmee ook ter inspiratie voor de opbouw van het nieuwe logo. We hebben het beeldmerk opgebouwd met de letters van de partnernamen die als puzzelstukken in elkaar vallen. Samen met strakke, moderne fonts en een industrieel kleurenpallet vormt dit de vernieuwde identiteit van het merk KampsVanBaar.

De zorgvuldigheid en het aandachtig werken waar KampsVanBaar bekend om staat in hun dienstverlening is ook terug te vinden in het door ons op maat gemaakte drukwerk. In samenwerking met een lokale drukkerij hebben wij gekozen voor een duurzame, diep gekleurde zwarte en beige papiersoort, gecacheerd en afgewerkt met speciale foliedruk techniek. Deze luxe uitstraling is doorgetrokken in diverse huisstijl elementen en printwerk.

De fotografie staat centraal in de totale beleving en het uitdragen van professionaliteit en deskundigheid. Er is een hele dag fotografie, regie en visagie uitgetrokken om het gehele kantoor en haar medewerkers professioneel en persoonlijk in beeld te brengen. De totaal beleving van KampsVanBaar komt samen in het ontwerp van de website, welke dient als een online visitekaartje voor het omvangrijke advocatenkantoor.

04

05

Ook hier blinken ze in uit

Als een van de weinige advocatenkantoren in Nederland is KampsVanBaar zo mee met de tijd op het gebied van social media. Wekelijks verzorgen wij Instagram, Facebook en LinkedIn posts welke zich richt op hun hoogstaande juridische dienstverlening, juridische onderwerpen en de deskundige medewerkers die stuk voor stuk worden uitgelicht op hun kanalen. Nog steeds ontvangt het advocatenkantoor wekelijks complimenten over hun exclusieve, hoogwaardige online- en offline uitstraling. Als bureau zijn wij enorm trots hieraan mee te werken.

06

07

08