TOTAAL CONCEPT

Voor een knappe kop moet je naar KOP in Sittard. Zij zijn een gespecialiseerde knip- en kleursalon van hoogwaardige kwaliteit. Kop is veel meer dan alleen een kapsalon. Ze hebben namelijk ook een gezellige bar waar je de hele dag kunt genieten van een verse kop koffie, gebak of heerlijke lunch.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

MERKIDENTITEIT

Een feit is dat wij een vernieuwend interieur & concept ontworpen hebben voor KOP, wat gezellig en industrieel oogt. Onder andere hoort daarbij: de menukaart, het logo, offline- en online communicatie en fotografie. Het logo en de huisstijl wordt doorgetrokken in de producten en creëert een unieke beleving.

De vernieuwde website is een gemakkelijke maar vooral handige tool om direct online je afspraak in te plannen. In de communicatie en fotografie wordt de warme en gezellige sfeer van Kop uitgelicht en je als het ware wordt uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in dit unieke concept.

04

05

MERKBELEVING

De trouwe klanten van KOP Sittard worden wekelijks op de hoogte gehouden via social media van alles wat speelt in het bedrijf. Als vaste marketing partner zijn wij daarmee ook verantwoordelijk voor de gehele online- en offline communicatie van deze exclusieve salon.

 

06

07

08

Fair Advocaten