TOTAAL CONCEPT

Lasri coaching begeleidt en coacht mensen in verschillende levenstrajecten. Door haar jarenlange ervaring, passie voor de mens en persoonlijke benadering weet zij mensen te helpen om de juiste balans te vinden, emotionele blokkades te verhelpen, te leren vertrouwen op hun intuïtie of door trauma’s te verhelpen. Dit doet ze allemaal vanuit de kracht van het individu.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

MERKIDENTITEIT

Lasri Coaching handelt vanuit een aantal kernwaarden: openheid, integriteit, betrouwbaarheid en wederzijds respect. Om deze kernwaarden centraal te zetten was de merkidentiteit van Lasri Coaching aan vervanging toe. Als eerste hebben wij een nieuw logo en beeldmerk ontworpen. De afkomst van Lasri, Marokko, legt de basis voor het totale concept, zo ook voor het logo. De Hamsa of Hand van Fatima betekent in het Arabisch ‘vijf’. De naam van Lasri bestaat uit ‘vijf’ letters. In het midden van de hand palm staat het ‘Nazar’ (Oog van Fatima) wat beschermt tegen het boze oog. Vervolgens is er gekozen voor kleuren die warmte uitstralen en refereren naar Lasri’s afkomst.

Om de kernwaarden zo goed mogelijk tot uiting te brengen, is dit doorgevoerd in het drukwerk. De sfeer van het drukwerk is een mix van een warme paars in combinatie met koperen accenten welke weer in lijn staan met de Arabische accenten.

De fotografie is gebruikt om over te brengen waar Lasri Coaching voor staat. Ze streeft ernaar om cliënten te laten ervaren hoe krachtig zij zelf zijn en doet dit op een authentieke manier. Deze werkwijze is terug te zien in de fotografie. Daarnaast legt de fotografie de verbinding tussen Lasri’s werkwijze, persoonlijkheid, afkomst en nu ook merkidentiteit. Het terugkerende thema van Lasri Coaching is doorgetrokken in de website waar Lasri zelf en de totale beleving centraal staan. De website straalt warmte, positiviteit en spiritualiteit uit.

04

05

MERKBELEVING

Lasri Coaching gaat uit van de kracht van het individu. Wij hebben haar merkidentiteit en beleving net zo krachtig gemaakt.

Interior
playground