TOTAAL CONCEPT

In de historische binnenstad van Sittard is de Mediterraanse Gastrobar OLIJF gevestigd. Met een warme inrichting en charmante locatie is dit de ideale plek om volop te genieten van zowel kleine mediterraanse gerechtjes van hoogwaardige kwaliteit als frisse cocktails in de bar of op het terras.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

MERKIDENTITEIT

De naam OLIJF gaf ons al genoeg handvaten om te starten met een warm kleurenpalet welke is geïnspireerd op de Mediterraanse keuken. Het logo is opgebouwd uit een typografisch logo met strakke lijnen. Om er een luxe gevoel aan te geven is er gekozen voor een rosé afwerking. Het concept is doorgetrokken in speelse beeldelementen welke zijn afgeleid uit Mediterraanse ingrediënten.

De charmante huisstijl sluit hiermee naadloos aan op het interieur en het warme concept van de gastrobar. Het concept is volledig doorgetrokken in de visuele uitingen als cadeaubonnen, de menukaart, de labels voor hun huisgemaakte olijfolie, signing en uiteraard de website. Middels smaakvolle fotografie van het interieur, de gerechten, cocktails en het personeel werd de sfeer overgebracht op de website.

04

05

MERKBELEVING

Laat je verleiden door de Mediterraanse keuken en proef het concept zelf bij de Mediterraanse Gastrobar OLIJF. Een concept geïnspireerd op Mediterraanse invloeden.

Weekmarkten
Sittard-Geleen

Weekmarkten
Sittard-Geleen