TOTAAL CONCEPT

PITground. Een duurzame, multifunctionele en toekomstgerichte plek. Centraal gelegen in Limburg, in Sittard-Geleen worden werken (WORK), wonen (STAY) en recreëren (SPARE) verenigd. In opdracht van Mulleners Vastgoed wordt er samen met lokale partners Aelmans Makelaardij, Phidias en Dols momenteel hard gewerkt
aan het realiseren van deze unieke ontmoetingsplek. Creamy Concepts is verantwoordelijk voor het vertalen van een sterke brand story naar een volwaardig visuele uitwerking.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

MERKIDENTITEIT

´PIT´ staat voor een centrale plek, de kern van groei welke binnen het gebouw gerealiseerd wordt. Samen met ´ground´ is dit de basis geweest voor het logo. Natuur en aardegrond waar op kan worden verder gebouwd. De huisstijl en het interieur is hierop afgestemd door middel van een aards kleurenpalet met frisse twist. We werken een range aan huisstijl dragers uit. Van het klassieke visitekaartje en briefpapier, tot een brochure en signing van het gebouw.

Op de stevige fundering van PITground zijn drie deelconcepten ontstaan: WORK-, STAY- en SPAREground. Deze hebben allen hun eigen identiteit zodat er herkenning voor de afzonderlijke afdelingen binnen het gebouw wordt gecreëerd. De drie deelconcepten worden vertegenwoordigd door zachte roze en groene pasteltinten. Het visuele concept en de merkboodschap uit zich in ‘A common ground for growth’.

Ook ontwikkelden we een corporate website waar je zelf een keuze maakt. Which ground will you choose? De website doelt vooral om zoveel mogelijk bezoekers, potentiële huurders en stakeholders te informeren over de veelzijdigheid en mogelijkheden binnen PITground en hen kennis te laten maken met de PITground-community. De website staat nog volop in de steigers, en zal in lijn met de groei van dit concept uitbloeien tot een multifunctionele en dynamische website.

04

05

06

In samenwerking met andere regionale partijen creëren we een centrale plek met een innovatieve en multifunctionele invulling. De zaadjes zijn geplant, we groeien nu als trotse partner mee in het concept en alle toekomstige ontwikkelingen. Ben jij klaar om te groeien binnen PITground?