TOTAALCONCEPT

Wekelijks staan de leukste markten gevestigd in de plaatsen: Sittard, Geleen, Born en Grevenbicht. Van weekmarkten en vers markten tot antiek & brocante markten. Het is allemaal te vinden in de gemeente Sittard-Geleen.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

MERKIDENTITEIT

Om meer gehoor te geven aan de weekmarkten in de gemeente Sittard-Geleen is er besloten om een compleet nieuw platform te ontwikkelen waarin alle informatie inzichtelijk wordt gemaakt op één website. Aan ons de taak om de diversiteit van de weekmarkten terug te laten komen in een merkidentiteit. De visuele identiteit is opgebouwd uit een speels, kleurrijk palet en een typografisch logo. Samen met grafische elementen als cirkels en golven is zo de merkidentiteit tot leven gekomen.

Om de beleving van de weekmarkten terug te laten komen op de website is er gekozen voor sfeervolle fotografie en krachtige teksten. Voor elke markt is er een beeldbank gemaakt inclusief videografie. Daaraan gekoppeld werden pakkende teksten geschreven die de ambiance van de weekmarkten omschrijven.

Het grootste onderdeel van dit project was de ontwikkeling van de website: er is  gekozen voor een volledig custom made website die op een blanco vel is gestart. Samen met alle gecreëerde content en de nodige codes, is uiteindelijk het platform voor de weekmarkten in Sittard-Geleen tot leven geroepen.

In het verlengde van het platform zijn er ook Social media kanalen ingericht waar wekelijks updates verschijnen over de markten, actualiteiten, de marktkooplieden en interessante artikelen. In lijn hiermee wordt er maandelijks content gepost op de website in de vorm van interviews en blog artikelen.

 

04

05

MERKBELEVING

Zo bouwen wij continue aan de gehele merkbeleving van het platform en zijn wij als vaste marketing partner verantwoordelijk voor alle online- en offline communicatie van de weekmarkten in Sittard-Geleen.