BRANDING & CONTENT CREATIE

Yogaplace is meer dan alleen een yogastudio, het is ook een scholingsinstituut voor talentvolle docenten en een uitlaatklep weg van het drukke leven. Wij werden met de taak toevertrouwd om deze waarden terug te laten komen in een warme en sfeervolle huisstijl.

MADE BY

Creamy Concepts

01

02

03

MERKIDENTITEIT

De visuele identiteit dat we gecreëerd hebben straalt kracht, eenvoud en herkenbaarheid uit. Het logo is opgebouwd uit verschillende elementen, waaronder het Indiase Paisley. Iets dat we steeds in ons achterhoofd hebben gehouden is de origine van yoga uit India om zo de connectie te leggen met het verleden. Yogaplace is een plek om tot rust te komen en de kracht in jezelf te vinden. Het kleurenpallet heeft dan ook een rustgevende en zachte kleur.

In de communicatie wordt je als het ware al uitgenodigd om deel te nemen door de stijlvolle fotografie en krachtige teksten. Door de warmte van de gehele visuele identiteit door te trekken in de fotografie middels styling, kleding accenten en de bewerking van de fotografie is de gehele merkidentiteit perfect op elkaar afgestemd.

 

04

05

MERKBELEVING

Dit gehele gevoel van vertrouwen en rust werd overgebracht op social media door gebruik van fotografie, inspirerende teksten, quotes en actualiteiten. Zo hebben wij mogen meebouwen aan het opzetten van een sterke online community waar het bedrijf zoveel waarde aan hecht.

06

07