ONZE

WERKWIJZE

Jouw ijzersterke merk gecreëerd in één traject​

We komen vaak soortgelijke vraagstukken tegen. Jij wilt met jouw bedrijf professioneler uitzien, goed vindbaar zijn of je onderscheiden in jouw branche. Dit alles start bij een eenduidig fundament. Wij nemen jouw vragen uit handen zodat jij je als bedrijf bezig kunt houden met waar jij goed in bent. Laat ons juist werken aan een krachtig fundament door het toepassen van kennis en expertise. 

Wij starten met een helikoptervisie en bekijken het grotere plaatje. Wat heeft jouw bedrijf of merk nodig om tot een hoger niveau te komen? Deze componenten pakken wij bij elkaar en gieten wij in een  stappenplan waarin we gefaseerd werken naar het beste eindresultaat: een krachtige identiteit voor jouw organisatie. Hoe wij dit bereiken? Door alle kennis die nodig is onder één dak aan te bieden. Geen losse freelancers of verschillende partijen meer. Met ons hechte team van strategen, designers, projectmanagers en developers kunnen wij oneindig veel voor jou en jouw bedrijf betekenen. We vertellen je graag meer over onze manier van werken.

01
Merkstrategie

Een sterk merk bouwen we niet zomaar. Hier gaat het nodige denkwerk aan vooraf. Om jouw merkidentiteit volledig te matchen met het DNA van jouw bedrijf, doorlopen we altijd een strategisch voortraject. In dit traject definiëren we de strategie voor jouw bedrijf of merk op heldere en concrete wijze.

02
Merkidentiteit

Jouw merk komt pas echt tot leven, wanneer alle merkcomponenten zichtbaar zijn. Bij de ontwikkeling van deze componenten nemen wij de opgestelde strategie als de ultieme basis. Zo creëren wij een krachtige identiteit voor jouw bedrijf of merk, waarin alles optimaal in lijn met jouw DNA oogt, voelt, spreekt en beweegt.

03
Merkactivering

Door de ontwikkeling van een krachtige strategie en identiteit ontstaat er een beleving. Deze merkbeleving moet zichtbaar zijn en in de markt gezet worden. Hoe activeren wij jouw merk zodat het bij de juiste doelgroep valt? Door middel van merkactivering implementeren wij jouw merk of bedrijf op alle benodigde online en offline plekken.

01
Merkstrategie

Om jouw merkidentiteit volledig te matchen met het DNA van jouw bedrijf, doorlopen we altijd eerst een strategisch voortraject. Hier definiëren we de strategie voor jouw merk op heldere en concrete wijze.

02
Merkidentiteit

Jouw merk komt pas echt tot leven, wanneer alle merkcomponenten zichtbaar zijn. Wij creëren een krachtige identiteit voor jouw merk, waarin alles optimaal in lijn met het DNA oogt, voelt, spreekt en beweegt.

03
Merkactivering

Door de ontwikkeling van een krachtige strategie en identiteit ontstaat er een beleving. Deze merkbeleving moet zichtbaar zijn en in de markt gezet worden. Hoe activeren wij jouw merk zodat het bij de juiste doelgroep valt? Door middel van merkactivering implementeren wij jouw merk of bedrijf op alle benodigde online en offline plekken.

Services

Er bestaat geen one-of-a-kind aanpak om een sterke merkbeleving te creëren. Logisch ook, je wilt een spraakmakende en opvallende identiteit ontwikkelen richting jouw doelgroep. Wat jouw bedrijf of merk precies nodig heeft voor die sterke beleving is vooraf lastig te bepalen. Wellicht staat de basis van jouw huisstijl al, maar heb jij juist behoefte aan een doordachte website. Of begin je helemaal vanaf een blanco vel en ga je met ons de uitdaging aan om een volledig nieuw bedrijf in de markt te zetten. Waar je ook naar op zoek bent, we bepalen het resultaat altijd samen met jou. Een greep uit onze diensten waarvoor je bij ons kunt aankloppen:

Naamontwikkeling / onderzoek / merkstrategie / merkprofilering / conceptontwikkeling / merkontwikkeling / merk restyling / logo ontwerp / drukwerk / packaging / brandbook / signing / campagnes / bedrijfspresentaties / advertenties / infographics / magazines / fotografie / videografie / copywriting / animaties / webdesign / webontwikkeling / wireframing / responsiveness / zoekmachine optimalisatie / SEO / domein, hosting en mail / onderhoud en beveiliging / SEA / online marketing / social media / online campagnes / workshops