ONZE

WERKWIJZE

Jouw ijzersterke merk gecreëerd in één traject​

Wij zijn pas tevreden als het hele plaatje klopt. Daarom werken wij altijd volgens een totaalproject in fases naar het eindresultaat: een krachtig merk voor jouw organisatie. Hoe wij dit bereiken? Door alle kennis die nodig is in huis te halen. Met ons hechte team van strategen, designers, projectmanagers en developers kunnen wij oneindig veel voor jou en jouw merk betekenen. We bedenken en ontwikkelen alle componenten die de krachtige merkidentiteit vormen. Dit doen we volgens de opgestelde strategie en een nauwkeurige opvolging, zodat we er zeker van zijn dat jouw bedrijf de juiste merkbeleving krijgt.

01
Merkstrategie

Een sterk merk bouwen we niet zomaar. Hier gaat het nodige denkwerk aan vooraf. Om jouw merkidentiteit volledig te matchen met het DNA van jouw bedrijf, doorlopen we altijd een strategisch voortraject. In dit traject definiëren we de strategie voor jouw merk op heldere en concrete wijze.

02
Merkidentiteit

Jouw merk komt pas echt tot leven, wanneer alle merkcomponenten zichtbaar zijn. Bij de ontwikkeling van deze componenten nemen wij de opgestelde strategie als de ultieme basis. Zo creëren wij een krachtige identiteit voor jouw merk, waarin alles optimaal in lijn met jouw DNA oogt, voelt, spreekt en beweegt.

03
Merkbeleving

De beleving van jouw merk is niet iets dat wij kunnen creëren. Een sterke merkbeleving ontstaat namelijk door de creatie van een krachtige strategie en identiteit. En dát is wat wij ontwikkelen. Met als doel jouw doelgroep in de kern raken op het meest perfecte moment en op de juiste plek.

01
Merkstrategie

Om jouw merkidentiteit volledig te matchen met het DNA van jouw bedrijf, doorlopen we altijd eerst een strategisch voortraject. Hier definiëren we de strategie voor jouw merk op heldere en concrete wijze.

02
Merkidentiteit

Jouw merk komt pas echt tot leven, wanneer alle merkcomponenten zichtbaar zijn. Wij creëren een krachtige identiteit voor jouw merk, waarin alles optimaal in lijn met het DNA oogt, voelt, spreekt en beweegt.

03
Merkbeleving

Een sterke merkbeleving ontstaat door de creatie van een krachtige strategie en identiteit. En dát is wat wij ontwikkelen. Met als doel jouw doelgroep in de kern raken op het meest perfecte moment en op de juiste plek.

Services

Geen enkel merk heeft een vaste strategie en identiteit die je als checklist kunt afvinken. Met andere woorden, er bestaat geen one-of-a-kind aanpak om een sterke merkbeleving te creëren. Logisch ook, je wilt een spraakmakend en opvallend merk ontwikkelen richting jouw doelgroep. Wat jouw merk precies nodig heeft voor die sterke beleving? Dat bepalen we altijd samen met jou. Een greep uit onze services waarvoor je bij ons kunt aankloppen:

Naamontwikkeling / onderzoek / merkstrategie / merkprofilering / conceptontwikkeling / merkontwikkeling / merk restyling / logo ontwerp / drukwerk / packaging / brandbook / signing / campagnes / bedrijfspresentaties / advertenties / infographics / magazines / fotografie / videografie / copywriting / animaties / webdesign / webontwikkeling / wireframing / responsiveness / zoekmachine optimalisatie / SEO / domein, hosting en mail / onderhoud en beveiliging / SEA / online marketing / social media / online campagnes / workshops