ONZE

MERKIDENTITEIT

Hoe komt de merkidentiteit tot stand?

Jouw merk komt pas echt tot leven, wanneer alle merkcomponenten zichtbaar zijn. Bij de ontwikkeling van deze componenten nemen wij de opgestelde strategie als de ultieme basis. Zo creëren wij een krachtige identiteit voor jouw bedrijf of merk, waarin alles optimaal in lijn met jouw DNA oogt, voelt, spreekt en beweegt. We werken altijd op maat en zoeken samen met jou naar de beste samenstelling. Ontbreekt jouw identiteit aan een grafisch jasje of heb je juist spraakmakende beelden nodig? We voegen de juiste componenten toe om die opvallende identiteit te creëren.

GRAFISCH DESIGN

Op basis van de gemaakte strategische keuzes in het voortraject gaan we zoeken naar een visuele match. We creëren hierbij de eerste lijnen van jouw merkidentiteit in de vorm van een logo concept.

De huisstijl is het gezicht van jouw merk. De gekozen positionering in de merkstrategie moet hier tot uiting komen in een onderscheidend visueel verhaal. Van een logo en een slogan tot kleurgebruik, patronen en fonts, wij zorgen dat alles tot in detail op elkaar is afgestemd. Door de ontwikkeling van de huistijlelementen wordt jouw merkidentiteit tastbaar en kunnen we goed checken of dit in lijn is met jouw DNA. Aan het einde van de rit ontvang je een compleet branding concept book, waarin jouw nieuwe merkidentiteit in één oog opslag wordt weergeven.

Drukwerk en signing maakt jouw merk offline zichtbaar. Door de juiste keuze te maken in het soort papier, de afwerking en het formaat, zorgen we ervoor dat jouw merkidentiteit op opvallende wijze tastbaar wordt richting de doelgroep. Onze designers werken samen met diverse kwalitatieve drukwerkpartners, om steeds weer een onderscheidende beleving te creëren.

Bij branding denk je misschien niet direct aan interieur, maar ook jouw stoelen en schilderijen aan de muur vertellen iets over jouw merk. Wij voeren daarom jouw merkidentiteit door in het interieur middels onze styling. Van de kleur kussens tot de soort bank in de ontvangsthal, onze stylisten werken samen met de designers om ervoor te zorgen dat jouw merkidentiteit (én dus jouw DNA) op subtiele wijze zichtbaar wordt in jouw directe omgeving.

TECHNISCHE
ONTWIKKELING

Een website dient niet alleen als online visitekaartje, maar ook als ideale tool om nieuwe leads te genereren. Het geeft de mogelijkheid om te analyseren waar klanten vandaan komen en hoe zij een website gebruiken. Het is daarom ontzettend belangrijk dat jouw website strategisch is opgebouwd en vindbaar is voor huidige klanten, maar vooral voor potentiële klanten. Onze websites worden altijd ontwikkeld op basis van de huidige of herziene visuele identiteit. Op basis hiervan starten wij allereerst met het webdesign. Dit is een belangrijke stap om de ‘look and feel’ te bepalen van jouw nieuwe website. Pas wanneer hier een definitief akkoord op wordt gegeven, rollen wij deze uit naar een werkende website ontwikkeld in WordPress.

Heb je een winkel met een eigen webshop? Het is dan belangrijk dat bezoekers een identieke beleving krijgen, als ze offline bij jou langskomen én als ze iets online willen bestellen. Onze online marketeers vertalen jouw merkidentiteit naar een online winkelbeleving die niet alleen onderscheidend is, maar ook conversiegericht. Ook wanneer je uitsluitend een webshop hebt, kunnen we ervoor zorgen dat je tussen alle andere online shops opvalt met jouw merk.

Om ervoor te zorgen dat jouw website de laatste updates heeft en de bezoeker voortdurend een effectief websitebezoek beleeft, is consistent onderhoud nodig. Wij bieden een servicecontract aan, waarbij je verzekerd bent van een website die altijd in orde is, zonder er naar om te hoeven kijken.

Om een website online te kunnen bezoeken, is hosting nodig. Deze kosten betaal je dus altijd voor een website. Een domeinnaam is het adres waarop klanten je website kunnen bezoeken. Wij bieden de service om jouw domeinregistratie, razendsnelle hosting (dus ook een razendsnelle website) en e-mailadressen allemaal op één plek af te sluiten, zodat je dit altijd goed geregeld hebt.

ONLINE
MARKETING

Jouw sterke merkverhaal moet ook naar voren komen op jouw social media. Hiermee bereik je niet alleen gericht jouw doelgroep, je vergroot ook de online zichtbaarheid van je bedrijf. Het is belangrijk om jouw huidige klanten voortdurend te blijven prikkelen, maar ook om potentiële klanten aan te trekken met sprekende beelden en pakkende teksten. Op basis van de merkstrategie, stellen wij een effectieve social media strategie op. Met deze strategie voor ogen, plaatsen we de juiste content en berichten op alle kanalen, waarin jouw merkidentiteit op spraakmakende wijze naar voren komt. In overleg met jou bepalen wij de maandelijkse content en vervolgens stellen we een concrete planning op. Hiervan houden we je natuurlijk continu op de hoogte. Als je gebruik maakt van onze service, analyseren we ook eenmalig alle kanalen en passen we alle profielen aan in lijn met de nieuwe merkidentiteit.

Jouw website leveren we altijd op in combinatie met een online campagne voor de lancering. Vervolgens kunnen wij slimme campagnes structureel of incidenteel opzetten om jouw doelgroep op efficiënte en effectieve manier te bereiken. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe dienst die je een boost wilt geven of wil je jouw naamsbekendheid vergroten? Wij zetten de juiste tools in om het aantal bezoekers naar jouw website een boost te geven, met een grotere kans op conversie als gevolg.

CONTENT
CREATIE

De gouden combinatie voor een communicatief sterk merk is het samenbrengen van beeld en verhaal. Wij helpen jouw merkverhaal te vertellen op een manier die jouw doelgroep enthousiast maakt. Door jouw boodschap te verpakken in een sprekend verhaal is het een stuk eenvoudiger om je klanten echt te raken. Door middel van copywriting laten we jouw identiteit spreken in pakkende teksten. Dit kan geheel blanco, maar kan ook op basis van bestaande tekst.

Beeld is een essentieel component om de sfeer van een merk sterk zichtbaar te maken. Een herkenbaar beeld is immers een vertrouwd beeld. We bieden daarom verschillende mogelijkheden om jouw merk en bedrijf in beeld te brengen aan de hand van fotografie en videografie.