MERKIDENTITEIT

COMMUNICATIE MIDDELEN

Na het ontwikkelen van je corporate identity, wordt deze doorvertaald in communicatiemiddelen zoals een brochure, magazine, boek, advertentie, folder, flyer, merchandise of poster. Deze communicatiemiddelen spelen een belangrijke rol in het tot stand komen van je merkbeleving. Want hoe ervaren je klanten je merk? Je corporate identity en communicatiemiddelen moeten perfect matchen zodat je merkbeleving optimaal is.

GRAFISCH DESIGN

Je logo en huisstijl zorgen voor herkenbaarheid van jouw merk. De gekozen positionering in de merkstrategie moet hier tot uiting komen in een onderscheidend visueel verhaal van logo, beeldmerk en slogan tot kleurgebruik, patronen en fonts. Wij zorgen dat alles tot in detail op elkaar is afgestemd en elkaar versterkt. Door de ontwikkeling van de huistijlelementen wordt jouw merkidentiteit tastbaar en ontstaat er een totale visuele look en feel met jouw DNA. Vervolgens wordt de huisstijl doorvertaald in huisstijlmiddelen zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en e-mail handtekeningen. Aan het einde van het traject ontvang je een compleet branding concept book, waarin jouw nieuwe merkidentiteit in één oog opslag wordt weergeven.

Drukwerk en signing maken jouw merk offline zichtbaar. Door de juiste Keuze te maken in het soort papier, de afwerking en het formaat, zorgen we ervoor dat jouw merkidentiteit op opvallende wijze tastbaar wordt richting de doelgroep. Onze designers werken samen met diverse professionele en hoog kwalitatieve drukwerkpartners, om steeds weer een onderscheidende beleving te creëren.

Bij branding denk je misschien niet direct aan interieur, maar ook jouw stoelen en schilderijen aan de muur vertellen iets over jouw merk. Wij voeren daarom jouw merkidentiteit door in het interieur middels onze styling. Van de kleur kussens tot de soort bank in de ontvangsthal, onze stylisten werken samen met de designers om ervoor te zorgen dat jouw merkidentiteit (én dus jouw DNA) op subtiele wijze zichtbaar wordt in jouw directe omgeving.

TECHNISCHE
ONTWIKKELING

Een website dient niet alleen als online visitekaartje, maar ook als ideale tool om nieuwe leads te genereren. Het geeft de mogelijkheid om te analyseren waar klanten vandaan komen en hoe zij een website gebruiken. Het is daarom ontzettend belangrijk dat jouw website strategisch is opgebouwd en vindbaar is voor huidige klanten, maar vooral voor potentiële klanten. Onze websites worden altijd ontwikkeld op basis van de huidige of herziene visuele identiteit. Op basis hiervan starten wij allereerst met het webdesign. Dit is een belangrijke stap om de ‘look and feel’ te bepalen van jouw nieuwe website. Pas wanneer hier een definitief akkoord op wordt gegeven, rollen wij deze uit naar een werkende website ontwikkeld in WordPress.

Jouw website leveren wij altijd op in combinatie met een gedegen SEO (Search Engine Optimalisation) strategie om een prominente plek in de zoekresultaten te garanderen. Vervolgens kunnen wij slimme campagnes zoals SEA (Search Engine Advertising) structureel of incidenteel inzetten om jouw doelgroep op een efficiënte en effectieve manier te bereiken.

Heb je een winkel met een eigen webshop? Het is dan belangrijk dat bezoekers een identieke beleving krijgen, als ze fysiek bij jou langskomen én als ze iets online willen bestellen. Onze online marketeers vertalen jouw merkidentiteit naar een online winkelbeleving die niet alleen onderscheidend is, maar ook conversiegericht. Wanneer je uitsluitend een webshop hebt, kunnen we ervoor zorgen dat je tussen alle andere online shops opvalt met jouw merk.

Om ervoor te zorgen dat jouw bezoekers op een veilige en gebruiksvriendelijke manier gebruik kunnen (blijven) maken van jouw website is consistent website onderhoud absoluut noodzakelijk. Wij bieden een servicecontract aan, waarbij de werking en beveiliging van je website altijd in orde zal blijven, zonder er naar om te hoeven kijken.

Om je website te kunnen voorzien van content zoals teksten, afbeeldingen of video’s, is schijfruimte (hosting) noodzakelijk. Een domeinnaam is het adres waarop klanten je website kunnen bezoeken. Wij bieden de mogelijkheid om jouw domeinregistratie, razendsnelle hosting (dus ook een razendsnelle website) en e-mailadressen allemaal op één plek onder te brengen, zodat je dit altijd goed geregeld hebt en er geen omkijken naar hebt.

CONTENT
CREATIE

De gouden combinatie voor een communicatief sterk merk is het samenbrengen van beeld en verhaal. Wij helpen jouw merkverhaal te vertellen op een manier die jouw doelgroep enthousiast maakt. Door jouw boodschap te verpakken in een sprekend verhaal is het een stuk eenvoudiger om je klanten echt te raken. Door middel van copywriting laten we jouw identiteit spreken in pakkende teksten. Dit kan geheel blanco, maar kan ook op basis van bestaande tekst.

Beeld is een essentiële component om de sfeer van een merk sterk zichtbaar te maken. Een herkenbaar beeld is immers een vertrouwd beeld. We bieden daarom verschillende mogelijkheden om jouw merk en bedrijf in beeld te brengen aan de hand van fotografie.

Naast fotografie bieden wij ook de mogelijkheid om middels bewegend beeld jouw merkverhaal te vertellen. De sfeer en boodschap wordt in een korte film of animatie tot leven gebracht.